loader image

Galerija

Sa svakim nameštajem koji nameravate da koristite, od vitalnog je značaja pogledati njihovu izgradu.

Lovechair je izuzetno izdržljiva fotelja. To je upravo ono što želite jer je ovo komad nameštaja koji ima svoju upotrebnu funkciju. Projektovana je i izrađena sa ciljem da zadrži svoj izgled tokom celog svog roka trajanja.

Lovechair fotelja je napravljena od najfinije i najkvalitetnije eko kože. Materijal je mekan i otporan na fleke a ujedno je dostupan preko 50 boja materijala (premium i regular line). Neće se razvući niti promeniti tokom svog roka trajanja. Ovaj elegantan komad nameštaja, inspirisan ženskim telom, je stvoren da unapredi vaš doživljaj seksualnih poza. Lovechair nežno usmerava uglove karlice tokom seksualnog čina što stvara neverovatne nove ugođaje i nenadmašan komfor.

Lovechair će transformisati vašu seksualnu rutinu u veoma intezivan doživljlaj i omogućiti vam novo i unikatno iskustvo!

Tokom dana, ova fotelja se svojim bojama i dizajnom uklapa u enterijer vaše spavaće sobe i vrlo je udobna za čitanje, sedenje ili gledanje TV-a.

Savršeno se uklapa u svaki enterijer. Lovechair je visoko moderan komad nameštaja koji s jedne strane daje stilsku notu vašem prostoru dok sa druge strane obogaćuje vaš seksualni život.

Kontakt

Email:  info@lovechair.rs

Telefon:  +381 63 393 393

Pogledajte još

Galerija
Iskustva
Kupovina

Pratite nas