loader image

Iskustva

– Lovechair stolicu smo, moja tadašnja devojka i ja, prvi put videli na Tajlandu pre dve godine, bila je u sobi u kojoj smo bili smešteni. Slobodno mogu da kažem da ću to letovanje između ostalog pamtiti upravo zbog ove stolice. Zaista jedno vrhunsko uživanje.

Veljko S. (37)

– Kada sam poručio Lovechair, supruga je bila vrlo iznenađena. Iako volimo da eksperimentišemo u seksu, ovo je za nas oboje bilo nešto novo. Već posle prvog gledanja promo videa, shvatili smo suštinu i jednostavno – želeli smo da probamo da uživamo na taj način. Lovechair imamo četiri meseca u našoj spavaćoj sobi, ona je unela jednu novu dimenziju u naš brak.

Milovan M. (42)

– Kupili smo Lovechair pre mesec dana i prezadovoljni smo. Imamo osećaj kao da se pre ove stolice nismo uopšte poznavali. Za četiri godine veze nismo uspeli da se međusobno upoznamo i istražimo koliko za ovaj kratak period. Stvarno fantastična!

Boris G. (31) i Suzana S. (33)

– Stolicu Lovechair sam dobila za 35. rođendan od supruga. Prvo sam mislila da se šali samnom..Sada više ne možemo bez nje! Preporučili smo je i prijateljima.

Dijana J. (36)

– Konačno mogu da priuštim sebi kvalitetan seksualni život. Ne možete da zamislite koliko je ova stolica pojačala maštu, i najviše “probudila” moju suprugu koja je poslednjih godina bila u stanju nekog zasićenja, nezainteresovanosti… U prvo vreme nije shvatila pravu namenu stolice, ali je ta faza kratko trajala. Danas je koristimo i za seksualno uživanje, a suprugu često zateknem i kako se odmara na Lovechair.

Milan N. (48)

– Kada sam prvi put video Lovechair, nisam znao ništa o njoj. Dopala mi se kao izuzetan dizajnerski komad nameštaja kakve sam viđao u svetskim magazinima za opremanje stana. Međutim, kasnije je usledilo prijatno iznenađenje kada sam shvatio njenu namenu. Zadovoljan sam kako se stolica i bojom i formom odlično uklopila u moderan enterijer koji preferiram u svom stanu.

Bojan R. (28)

Kontakt

Email:  info@lovechair.rs

Telefon:  +381 63 393 393

Pogledajte još

Galerija
Iskustva
Kupovina

Pratite nas