loader image

Šta je Love chair?

Lovechair je lepo dizajniran komad nameštaja, sličan fotelji, sa dodatnim pogodnostima. Njene zavodljive konture pozivaju parove da probaju nove poze i iskuse nove senzacije. Kroz pažljivo dizajnirane obline i uglove Lovechair doprinosi da konvencionalne poze daju potpuno drugačiji i uzbudljiv užitak. Poze koje obično zahtevaju značajan nivo snage i fleksibilnosti su sada znatno lakše i udobnije.

Suvišno je reći da se njen atraktivan dizajn savršeno uklapa u svaku spavaću sobu ili prostor.

Lovechair je posebno kreirana sa ciljem da omogući najveću udobnost tokom seksualnog čina. Napravljena je za sve one koji žele da unaprede svoj seksualni život i iskuse napredne poze tokom seksualnog čina. Ovaj komad nameštaja je dizajniran da pruži punu podršku tela sa posebnim fokusom na vrat, leđa i glavu.

Takođe je koriste oni koji su pretrpeli povrede ili su u ozbiljnijim godinama.

Ova fotelja je savršen način da dodate novu i neverovatno zabavnu dimenziju vašem odnosu i to ne samo na jedan dan nego tokom cele godine. Tokom dana, ova fotelja se svojim bojama i dizajnom uklapa u enterijer vaše spavaće ili dnevne sobe i vrlo je udobna za čitanje, sedenje ili gledanje TV-a.

Savršeno se uklapa u svaki enterijer. Lovechair je krajnje moderan komad nameštaja koje s jedne strane daje stilsku notu vašem prostoru dok sa druge strane obogaćuje vaš seksualni život.

O PROIZVODU

Za one koji žele da dodaju novu dimenziju svom odnosu, Lovechair je nesumnjivo jedinstven i fantastičan način da to uradite. Lovechair je savršena za sve vrste parova. Ako ste mladi par naćićete bezbroj mogućnosti i poza za uživanje. Ako ste više iskusan par, cenićete njenu udobnost i potporu.

Lovechair vam omogućava da probate poze koje bi inače bile teže postići i to sa naglašenim stepenom udobnosti. Rezultat je niz novih senzacija sa pozama koje su vam već poznate. Jednostavno, nudeći veću mogućnost podrške i sposobnost da menjate uglove karlice sa izuzetnom preciznošću. Lovechair donosi novi doživljaj svake poze. Ergonomska udobnost Lovechair fotelje je idealna za svakog ko pati od bolova u nižem delu leđa jer vam omogućava da istražite brojne poze sa malo ili nimalo rizika od istegnuća ili povrede.

Verujemo da će vas Lovechair inspirisati da se češće i kvalitetnije upuštate u intimne odnose.

Naučno je dokazano da je kvalitetan seksualni život usko povezan sa sveukupnim kvalitetom života. Doprinosi smanjenju rizika od srčanih oboljenja, poboljšava san, smanjuje stres i depresiju.

Ako tražite najbolji način da unapredite ljubavni život sa svojim partnerom i iskusite nove vidove zadovoljstva, Lovechair je upravo ono što vam treba.

Kontakt

Email:  info@lovechair.rs

Telefon:  +381 63 393 393

Pogledajte još

Galerija
Iskustva
Kupovina

Pratite nas