loader image

Poštovani kupci, iskoristite PROMO period i umesto 650e za Classic model i 750e za Premium model, platite 490e ili 590e. Počnite da uživate u blagodetima koje ovaj fotelja pruža.

classic i premium lovechair

LOVECHAIR – Classic eco leather

Eko koža Orlando je tekstilni materijal italijanske proizvodnje, sačinjen od najkvalitetnijeg poliuretana sa pamučnom podlogom. Laka za održavanje sa antigrafit slojem koji teško prima fleke i vrlo lako se čisti. Predstavlja imitaciju prave kože sa gotovo identičnim izgledom, i širokim spektrom nijansi. Proizvedena je u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta, podvrgnuta strogim uslovima testiranja na habanje, postojanost i visoke temperature zbog čega se često koristi u proizvodnji visokokvalitetnog, modernog i stilskog nameštaja. Lovechair u Classic eko koži donosi u vaš prostor svežinu, eleganciju i neprikosnoveni kvalitet.

LOVECHAIR – Premium eco leather

Eko koža prepoznatljivog, otmenog izgleda i još prepoznatljivijeg kvaliteta. Nefeli je izuzetan pratilac svakog enterijera, dobar izbor za svaku vrstu nameštaja  i opremanja. Izrađena je u skladu sa vodećim svetskim standardima kvaliteta. Poliuretanski sastav, otpornost na habanje, takozvana “pirinač” presa i moderne boje, čine je nezaobilaznim partnerom svih vodećih proizvođača. Jednostavno, Nefeli ima svoje visoko mesto na tržištu koje brani odličnim kvalitetom. Lovechair u Premium eko koži donosi u vaš dom otmenost, luksuz i duh modernog vremena.

dezeni stolice

Kontakt

Email:  info@lovechair.rs

Telefon:  +381 63 393 393

Pogledajte još

Galerija
Iskustva
Kupovina

Pratite nas